Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta
Tietokonetukku.fi – verkkokaupan tuotteiden myyjänä toimii SIP-viihde Oy (Y-tunnus: 1511204-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, käytetyt 0%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Tuote- ja hintatiedot
Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Pidätämme oikeuden korjata hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden.

(Oikeustoimilaki 32§)

Toimituskulut

Verkkokaupassa on kiinteä toimituskulu 9,00e.

Toimitusaika

Verkkokaupastamme toimitusaika on 1-10pv, riippuen tuotteen tyypistä. 

Postiennakkokulu

Postiennakkokulu on 33e 

Palautukset/vaihdot

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta. HUOM! Sähköisillä ladattavilla tuotteilla EI OLE kuluttajasuojalain mukaista palautusoikeutta!

Palautusoikeuden tarkoituksena on antaa sinulle mahdollisuus tutustua tuotteeseen kotona samalla tavoin kuin se olisi mahdollista myymälässä. Muista että avattu pakkaus tulkitaan myymälässäkin ostopäätökseksi! Tuotetta ei saa ottaa käyttöön, mikäli aiot palauttaa tuotteen!

Milloin tuote on otettu käyttöön? Esim. Olet kytkenyt tietokoneeseen ostamasi lisälaitteen, muistin, IP-kameran, ADSL-modeemin tai vastaavan sähköisen tuotteen. Olet asentanut SIM-kortin, niitä käyttäviin tuotteisiin, GSM puhelimeen, GSM valvontakameraan, GSM hälyttimeen tai vastaaviin tuotteisiin. Olet ladannut radiopuhelimen, navigaattorin, kameran tai muun akkuja tai paristoja käyttävän tuotteen, tai kytkenyt tuotteen verkkovirtaan. Puhelimella soittaminen merkitsee puhelimen käyttöönottoa ja siten palautusoikeuden menettämistä. [Koesoittomahdollisuutta ei tarvitse postimyynnissä tarjota, koska koesoitto ei liikkeissäkään ole mahdollista*]. *Lähde: Helsingin kuluttajaneuvoja 8/2006. Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi epillaattorit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvakarvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet ja kotiparturi, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, kuume-, verenpaine- ja verensokerimittarit sekä alkotesterit, nappikuulokkeet ja hands-free –laitteet.

Palautettavan tuotteen ja tuotteen pakkauksen tulee olla palautettaessa virheettömässä kunnossa.

Mikäli päätät palauttaa tuotteen, palautus tai ilmoitus palauttamisesta tulee tapahtua 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Palautuksesta koituvat kulut maksaa asiakas.

Tuotteen sekä tuotteen pakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Mikäli tuote tai pakkaus ei ole uutta vastaavassa ja jälleenmyyntikelpoisessa kunnossa, on myyjällä oikeus vähentää kohtuullinen summa asiakkaalle palautettavasta määrästä. Pakkaa tuotteet huolellisesti siten että ne säilyvät kuljetuksessa ehjinä eikä myyntipakkauksiin tule merkintöjä tai tarroja.